Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Νέες συσκευές για ένα έξυπνο σπίτι στα πλάνα της Apple

*
Σύμφωνα με το Mark Gurman του Bloomberg, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια η Apple είναι πολύ πιθανό να επεκτείνει τη γραμμή προϊόντων της που αφορούν το έξυπνο σπίτι. Στο πρόσφατο Power On newsletter, ο Gurman αναφέρει ότι η εταιρεία έχει στα πλάνα της τουλάχιστο τέσσερεις συσκευές για το έξυπνο σπίτι. Στη λίστα βρίσκεται ένα νέο μοντέλο HomePod, μαζί με ένα ανανεωμένο HomePod mini. Το πρώτο λέγεται ότι θα μοιάζει με το μοντέλο του 2021. Το 2021 η Apple σταμάτησε την υποστήριξη του HomePod, δίχως να ανακοινώσει τον διάδοχό του.

Οι άλλες δύο συσκευές για τις οποίες μιλάει ο Gurman είναι εντελώς νέα προϊόντα για την εταιρεία. Η μία προορίζεται για την κουζίνα και συνδυάζει ένα iPad με ένα ηχείο. Η τελευταία φέρνει τις λειτουργίες ενός Apple TV, μιας κάμερας και ενός HomePod σε μια συσκευή που προορίζεται για το σαλόνι. Μια από αυτές πιθανό να λανσαριστεί είτε στα τέλη του 2023, είτε στις αρχές του 2024, όμως δεν θα πάρουν όλες τον δρόμο για τις γραμμές παραγωγής.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*