Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρολόγια εμπνευσμένα από το κλασσικό arcade 1942 ανακοίνωσε η Capcom

*
H Capcom και AVI-8 θα κυκλοφορήσουν ένα ζευγάρι ρολόγια εμπνευσμένα από το κλασσικό arcade video game, 1942. Το παιχνίδι έκανε την εμφάνισή του στα ουφάδικα το 1942 και ήταν ένα από τα καλύτερα vertical scrolling shoot ’em ups της εποχής του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο NES, όπου πούλησε πάνω από 1 εκ. κόπιες.

Το ρολόι ονομάζεται AVI-8 X Capcom 1942 Flyboy Automatic Limited Edition και έρχεται σε δύο σχεδισμούς. Η Blue Ace edition κοστίζει $365, έχει σκελετό από ανοξείδωτο ατσάλι και μπλε, νάιλον λουράκι. Η Blace Ace edition έχει τιμή $385, διαθέτει σκελετό από μαύρο ανοδείδωτο ατσάλι και έχει λουράκι από μαύρο νάιλον. Κάθε μοντέλο θα κυκλοφορήσει σε 300 κομμάτια. Και στα δύο θα υπάρχει ένα μικρό sprite του αεροπλάνου που πρωταγωνιστεί στο 1942.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*