Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Samsung Galaxy S23 Ultra: Όλα όσα γνωρίζουμε έως τώρα

*
Η επόμενη high end συσκευή της Samsung, το Galaxy S23 Ultra πρόκειται να διατηρήσει τον ορθογώνιο σχεδιασμό του Galaxy S22 Ultra και να επικεντρωθεί σε άλλες βελτιώσεις. Σύμφωνα με τον Ice universe(@UniverseIce), το S23 Ultra θα είναι 0,1mm ή 0,2mm ευρύτερο, διατηρώντας το πάχος των 8,9 χιλιοστών, την μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh και την οθόνη 6,8 ιντσών ανάλυσης 1440x3088. Πιο συγκεκριμένα, οι διαστάσεις του S22 Ultra είναι 163.3×77.9×8.9 mm ενώ του S23 Ultra λέγεται ότι θα είναι 163,4×78,1×8,9 mm.

Η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή θα έρθει ίσως στο σημαντικότερο κομμάτι ενός smartphone, στο SoC. Όλη η σειρά Galaxy S23 θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως με έναν και μοναδικό επεξεργαστή, τον Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm. Ο κύριος λόγος είναι ότι η Samsung δεν έχει καταφέρει ακόμα με τους Exynos να φτάσει σε αποδοτικότητα και θερμοκρασίες τους Snapdragon και τους βάζει στο πάγο, για την ώρα. Οπότε, είναι σχεδόν επίσημο, καθώς λίγο καιρό πριν η Qualcomm επιβεβαίωσε δημοσίως πως έχει κλείσει μεγάλη συμφωνία με τη Samsung ώστε να τη προμηθεύει με chip. Όμως η Samsung δε το βάζει κάτω, καθώς ανακοίνωσε πως δαπάνησε 15 δισεκατομμύρια δολάρια σε μια νέα ερευνητική μονάδα τσιπ ημιαγωγών.


Το Galaxy S23 Ultra μαζί με όλη τη σειρά S23 θα τρέχουν το OneUI 5.0 βασισμένο στο Android 13. Μια άλλη μεγάλη αλλαγή που φημολογείται για το S23 Ultra είναι ο νέος αισθητήρας κάμερας 200MP, ο ISOCELL HP2 με μέγεθος pixel στα 0,60 μm, που έχει κατασκευαστεί από την ίδια τη Samsung . Οι υπόλοιπες κάμερες αναμένεται να έχουν τα ίδια focal, δηλαδή, 3x, 10x periscope και ultrawide, με πιθανές τροποποιήσεις στους αντίστοιχους αισθητήρες τους.

Η τελευταία φήμη που κυκλοφορεί μιλά για τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων της συσκευής, που απ’ ό,τι φαίνεται θα δεχτεί τεράστια αναβάθμιση. Η Samsung θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον 3D Sonic Max της Qualcomm, ο οποίος είναι πολύ πιο γρήγορος και με μεγαλύτερη περιοχή σάρωσης. Ο συγκεκριμένος αισθητήρας δεν είναι νέος, καθώς τον έχουμε δει στα Vivo X80 Pro και iQOO 9 Pro, και είναι ο καλύτερος της αγοράς. Ακόμα δεν είναι σίγουρο εάν θα είναι προνόμιο μόνο του Ultra μοντέλου ή θα ενσωματωθεί σε όλη τη σειρά smartphones Galaxy S23.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*