Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Samsung: "Ξεχάστε το αναδιπλούμενο smartphone με τιμή κάτω από $500"

*
Πριν μερικές ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας μια φήμη ότι η Samsung ετοιμάζει ένα αναδιπλούμενο smartphone που θα κοστίζει $400 με $500. Με τις τιμές που έχουν τη στιγμή αυτή οι συκευές αυτού του είδους, η πληροφορία ήταν αυτό που λέμε πολύ καλή και αισιόδοξη για να είναι αληθινή και να που η Samsung δεν άργησε να τη διαψεύσει.

"Δεν σκοπεύουμε να κατασκευάσουμε αναδιπλούμενα smartphones για το πορτοφόλι του μέσου καταναλωτή και οι πρόσφατες φήμες είναι αβάσιμες", δήλωσε εκπρόσωπος της Samsung Electronics.


Το μόνο αναδιπλούμενο smartphone που ανήκει στη λεγόμενη μεσαία κατηγορία είναι το Razr 2023 της Motorola, που όταν λανσαρίστηκε η τιμή του ήταν $699,99 και τώρα έχει πέσει στα $499,99. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*