Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Samsung: Τα Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5 θα ξεπεράσουν κατά πολύ τις πωλήσεις των προηγούμενων μοντέλων

*
Η Samsung προβλέπει πως τα νέα Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5, θα είναι με διαφορά τα πιο επιτυχημένα foldable smartphones που έχει κυκλοφορήσει.

Πρόσφατα, ο επικεφαλής του mobile τμήματος της Samsung, TM Roh, αποκάλυψε πως το 2022 πουλήθηκαν λιγότερες από 10 εκατομμύρια foldable συσκευές της. Το 60% από αυτές ήταν το Galaxy Z Flip4 και το 40% ήταν το Z Fold4. Για φέτος, η Samsung έχει αρκετά μεγαλύτερες βλέψεις, πιστεύοντας πως θα πουληθούν τουλάχιστον 50% περισσότερα τεμάχια Galaxy Z Flip5 και Z Fold5, εντός του 2023.

Αυτό σημαίνει πως ο στόχος της Samsung είναι να ξεπεράσει σε πωλήσεις τις 15 εκατομμύρια foldable συσκευές, μέσα στο τρέχον έτος. Ο Roh θεωρεί πως το Z Flip5 θα τα πάει καλύτερα από το Z Fold5, ενώ πιστεύει πως το 1 στα 3 smartphones – ναυαρχίδες της Samsung που θα πουληθούν στη Νότια Κορέα το 2023, θα είναι foldable.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*