Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε εξωφρενικά υψηλή τιμή εντοπίστηκε το Apple Vision Pro στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

*
Το Apple Vision Pro ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και σε πολλές ακόμη αγορές, αλλά κάποιοι μάλλον προσπαθούν να το πουλήσουν σε εξωφρενικά υψηλές τιμές. Κάποιος εντόπισε την νέα κάσκα της Apple στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης σε μια τιμή πάνω από στα 5000 δολάρια, τη στιγμή που στις ΗΠΑ το προϊόν πωλείται στα 3499 δολάρια για το βασικό μοντέλο.

Το τουρκικό κατάστημα D&R προσφέρει διάφορα προϊόντα της Apple στους ταξιδιώτες και μέσα σε αυτά περιλαμβάνονται και τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. Το Apple Vision Pro πωλείται στο συγκεκριμένο κατάστημα στα 5114 δολάρια (ή σχεδόν 4700 ευρώ, αν προτιμάτε) και μάλιστα στο κουτί του είναι κολλημένο και ένα κόκκινο στικερ που λέει ότι έχουμε να κάνουμε με προσφορά.


Σίγουρα παίζει ρόλο το γεγονός ότι μιλάμε και για κατάστημα που βρίσκεται σε αεροδρόμιο, αλλά και πάλι…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*