Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε περικοπές περίπου 1.000 θέσεων εργασίας προχώρησε η Google

*
H Google προχώρησε στην απόλυση πολλών εκατοντάδων υπαλλήλων της. Τα τμήματα που επηρεάζονται είναι αυτά των Pixel, Nest, Fitbit, Google Assistant και Engineering. Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Verge, οι νέες περικοπές αφορούν περίπου 1.000 εργαζόμενους.

"Επενδύουμε υπεύθυνα στις μεγαλύτερες προτεραιότητες της εταιρείας μας και στις σημαντικές ευκαιρίες που έχουμε μπροστά μας", δήλωσε εκπρόσωπος της Google στους New York Times. "Ορισμένες ομάδες συνεχίζουν να κάνουν αυτού του είδους τις οργανωτικές αλλαγές, οι οποίες περιλαμβάνουν την απαλοιφή κάποιων ρόλων παγκοσμίως".


Η σημειώνει ότι αναδιοργανώνει τα τμήματα των Pixel, Nest και Fitbit, με τους συνιδρυτές της τελευταίας, James Park, Eric Friedman και άλλους ηγέτες της να αποτελούν παρελθόν για την εταιρεία. Λέγεται πως στο εξής μία και μόνο ομάδα θα ηγείται των τριών αυτών τμημάτων.

"Έπρεπε να λάβουμε κάποιες δύσκολες αποφάσεις σχετικά με τη συνέχιση της απασχόλησης ορισμένων υπαλλήλων της Google και λυπούμαστε που σας ενημερώνουμε ότι η θέση σας καταργείται", είπε η εταιρεία σε ορισμένους υπαλλήλους του τμήματος Engineering, όπως αναφέρουν οι NYΤ. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*