Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντικά τα προβλήματα για την σειρά επεξεργαστών Ryzen 7000 X3D (video)

Οι επεξεργαστές AMD Ryzen 7000 X3D αποτελούν μερικές από τις καλύτερες επιλογές στην αγορά, ωστόσο δεν αργήσαν να φανούν τα σοβαρά θέματα καθώς κάτοχοι των Ryzen 7950X3D και 7800X3D αναφέρουν σημαντικά προβλήματα καταστρέφοντας τα συστήματα τους.

Σύμφωνα με αρκετούς χρήστες στο Reddit και στο YouTube οι δύο επεξεργαστές αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις θερμοκρασίες, καταλήγοντας να προκαλέσουν ζημιά στον επεξεργαστή και την μητρική πλακέτα. Όπως αναφέρουν οι χρήστες οι επεξεργαστές αντιμετώπισαν προβλήματα στην λειτουργία τους ακόμα και μετά από σχετική ενημέρωση στο BIOS, κάτι που δεν κατέληξε ευχάριστα για τους ιδίους όταν ανακάλυψαν πως ο επεξεργαστής και η μητρική έχουν καεί.

Σχετικά με τα προβλήματα των Ryzen 7950X3D και 7800X3D τοποθετήθηκε και η MSI μέσω του Reddit, αναφέροντας πως η νέα σειρά αντιμετωπίζει προβλήματα με την τάση, καθώς δεν μπορεί να υποστηρίξει χειροκίνητες ρυθμίσεις, πάρα μόνο το PBO (Precision Boost Overdrive) overclocking. Η MSI για να αποτρέψει τέτοιου είδους θέματα έχει περιορίσει κάποιες επιλογές στα AM5 series BIOS και MSI Center.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*