Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντική διαρροή για το Xiaomi Mix Flip αποκαλύπτει οθόνη, κάμερα και άλλα χαρακτηριστικά

*
Η Xiaomi ετοιμάζει το Xiaomi Mix Flip για αποκάλυψη στο κοινό και τα media και κάποια διαρροή μαρτύρησε ήδη διάφορα σημαντικά χαρακτηριστικά του. Μέσω ενός μεγάλου leak αποκαλύφθηκαν στοιχεία για την κάμερα, την οθόνη και άλλα χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με το GSMChina, η κωδική ονομασία της συσκευής είναι “ruyi” και θα «φοράει» έναν Snapdragon 8 Gen 3.

Βάσει των πληροφοριών που έφτασαν στα χέρια της, η ιστοσελίδα έφτιαξε και ένα render για το πως θα είναι η συσκευής όταν κυκλοφορήσει, έτσι ώστε να έχουμε μια ιδέα.




Το Android Headlines έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους αισθητήρες των καμερών του τηλεφώνου, οι οποίοι αναφέρονταν και στον πηγαίο κώδικα του HyperOS. To Xiaomi Mix Flip θα έχει έναν Light Hunter 800 sensor που θα βασίζεται στον OmniVision OV50E και θα προσφέρει 50MP με μέγεθος 1/1.55’’. Θα υπάρχει ακόμη ένας ακόμη αισθητήρας OmniVision OV60A με 60MP ανάλυση και 1/2.8’’ και η κάμερα θα προσφέρει οπτικό zoom 2x.

Τέλος, θα υπάρχει και μια 32MP κάμερα OV32B που θα χρησιμοποιηθεί στο μπροστινό τμήμα. Το Xiaomi Mix Flip θα έχει ανάλυση οθόνης 1,5K και η κυκλοφορία του αναμένεται κάποια στιγμή τον Μάιο ή τον Ιούνιο του 2024. Οπότε, σύντομα ίσως και να έχουμε νεότερα…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*