Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"Σιωπηλά" αποκαλυπτήρια για το Galaxy Tab A9

*
To Galaxy Tab A9 είναι το νεότερο tablet της Samsung με λειτουργικό σύστημα Android. Η συσκεύή απλά εμφανίστηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Samsung στη Γουατεμάλα και στο Amazon στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Επίσης, σε διαφημιστικό υλικό γίνεται αναφορά στο Tab A9+ δίχως να υπάρχει προς το παρόν να αποκαλύπτονται τα πήρη χαρακτηριστικά του.

Το Tab A9 διαθέτει οθόνη 8,7'' IPS LCD, με ανάλυση 800 x 1340 px. Στο εσωτερικό του υπάρχει το MediaTek Helio G99 chipset μαζί με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμα μέσω κάρτας microSD. Επίσης, με βάση την καταχώριση στο Amazon, τόσο το Tab A9, όσο και το Tab A9+ θα έρθουν με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου.




Σύμφωνα με πληροφορίες το Tab A9+ θα έχει οθόνη LCD 11'' με ανάλυση 1200 x 1920px, Snapdragon 695 chipset, 4/ 8GB RAM, έως 128GB αποθηκευτικού χώρου και προαιρετική υποστήριξη για 5G.

Τα δύο tablets θα τρέχουν το Android 13 με το One UI 5.1.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*