Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Smartphone "τούβλο" με μπαταρία "τέρας" υπόσχεται ατελείωτη "πάρλα" επί πέντε ημέρες

*
Η Avenir Telecom παρουσίασε ένα νέο smartphone με μπαταρία 28.000mAh. Πρόκειται για το Hard Case P28K, που θα κυκλοφορήσει με την επωνυμία της Energizer. Υποστηρίζεται ότι η μπαταρία του είναι αρκετή ώστε να προσφέρει αυτονομία για μια εβδομάδα σε συνηθισμένη χρήση. Μπορείτε να μιλάτε επί 122 ώρες, δηλαδή για κάτι περισσότερο από πέντε ημέρες, ενώ ο χρόνος αναμονής είναι 2252 ώρες, που αντιστοιχεί σε 94 ημέρες. Η συσκευή είναι πιστοποιημένη κατά IP69, οπότε έχει όλο το απαραίτητο πακέτο για να σας συνοδεύσει σε κάθε είδους περιπέτεια.

Όλα αυτά βέβαια έρχονται με ένα "κόστος" μιας και το βάρος της συσκευής είναι 570 γραμμάρια και το πάχος της 27,8 χιλιοστά, νούμερα τριπλάσια σε σχέση με αυτά ενός iPhone 15. Φορτίζει στα 33W και μέσα σε 90 λεπτά η ενέργειά του έχει επανέλθει στο 100%.


Είναι εφοδιασμένο με το MediaTek MT6789, 8GB RAM, 256GB αποθηκευτικού χώρου, έχεις τρεις κάμερες στο πίσω μέρος και τρέχει το Android 14. Η οθόνη του είναι τύπου LCD, μεγέθους 6,78'' με ανάλυση 1080p.

Το Hard Case P28K θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, με τιμή €249,99. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*