Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σοβαρά προβλήματα με third party apps παρουσιάζει η camera των iPhone 14 Pro και Pro Max (video)

*
Καταναλωτές που αγόρασαν το iPhone 14 Pro ή το Pro Max, ίσως αντιμετωπίσουν ένα παράξενο πρόβλημα, που έχει να κάνει με την μη ελεγχόμενη κίνηση του φακού της κάμερας. Ήδη έχουν αναρτηθεί αρκετά παράπονα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να αναφέρουν ότι η κάμερα κουνιέται και επιπλέον, κάνει έναν απαίσιο θόρυβο όταν ενεργοποιείται μέσω εφαρμογών τρίτων, όπως το Instagram, το Snapchat και το TikTok. Μια ιδέα για το τί συμβαίνει μπορείτε να πάρετε μέσω του παρακάτω tweet. Ο χρήστης ενεργοποιεί το Snapchat και λόγω της κίνησης της κάμερας η φωτογραφία είναι θολή. Ακόμα, ακούγεται πολύ καθαρά ο ήχος που προαναφέρθηκε.

Πάντως, το πρόβλημα δεν επηρεάζει το Camera app των iPhones, οπότε πολύ πιθανό να πρόκειται για πρόβλημα software και όχι hardware.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*