Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony: Νέο ρεκόρ για PS5 με 30 εκατ. πωλήσεις μέχρι Δεκέμβριο, τέλος τα προβλήματα διαθεσιμότητας

*
Η Sony μίλησε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της στη CES 2023 και ανακοίνωσε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για το PS5. Αρχικά, η κονσόλα έχει πετύχει μέχρι σήμερα πωλήσεις 30 εκατομμυρίων συστημάτων, κάτι που σημαίνει πως μέσα στο οικονομικό έτος της που διανύουμε έστειλε άλλα 10.7 εκατομμύρια (συστήματα) στα καταστήματα. Στόχος της εταιρείας ήταν για τη χρονιά τα 18 εκατομμύρια, άρα έχει ένα τρίμηνο να πετύχει αυτόν τον στόχο με άλλα 7.3 εκατομμύρια κονσόλες. Ο Jim Ryan σημείωσε στην ομιλία του πως ο Δεκέμβριος ήταν ο καλύτερος μήνας του PS5 μέχρι σήμερα, ενώ φαίνεται να έχουν τελειώσει και τα προβλήματα διαθεσιμότητας, με τους καταναλωτές να μπορούν να αποκτήσουν πιο εύκολα ένα από εδώ και στο εξής. Η ιαπωνική εταιρεία εκτιμά πως φέτος θα πιάσει τους στόχους της, παρά τις δυσκολίες της αγοράς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*