Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony Xperia 1 V: Έρχεται με αισθητήρα Exmor T και Snapdragon 8 Gen 2 chipset (video)

Η Sony αποκάλυψε το Xperia 1 V το πρώτο smartphone με τον αισθητήρα Exmor T που υπόσχεται να φέρει νέα δεδομένα στη φωτογράφιση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Έρχεται επίσης με οθόνη 21:9 4K OLED και το νεότερο Snapdragon chipset.

Η οθόνη του Sony Xperia 1 V έχει μέγεθος 6,5 και υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης στα. Προστατεύεται από Gorilla Glass Victus 2 και στο πάνω μέρος του υπάρχει μεγάλο περιθώριο όπου φιλοξενείται η selfie camera με ανάλυση 12MP και αισθητήρα 1/2,9”.


Το πίσω μέρος προστατεύται επίσης από Gorilla Glass Victus 2, ενώ η συσκευή είναι πιστοποιημένη κατά IP65 και IP68, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για σκόνη και νερό.

Στο εσωτερικό του υπάρχει το Snapdragon 8 Gen 2 chipset με 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, που μπορεί να επεκταθεί καθώς υπάρχει θύρα για κάρτα microSD. Η συσκευή διαθέτει ανανεωμένο σύστημα ψύξης και έχει γίνει προσπάθεια να μειωθεί η ενέργεια που καταναλώνει η camera.

Η κύρια camera έχει ανάλυση 52MP με φακό F/1,9 και αισθητήρα 1/1,35”. Συνοδεύεται από τηλεφακό 85-125mm F/2,3-F/2,8 12MP με συνεχές zoom και υπερευρυγώνιο αισθητήρα στα 12MP με αυτόματη εστίαση.

Στις εφαρμογές Photo Pro και Video Pro έχουν προστεθεί κάθετο UI και focus peaking, ενώ οι streamers μπορούν να παρακολουθούν το live chat από την οθόνη της συσκευής.

Το Sony Xperia 1 V έρχεται με βελτιωμένα στερεοφωνικά ηχεία για πιο δυνατό ήχο και πιο πλούσια μπάσα. Υπάρχει και το κλασσικό 3,5mm audio jack για να συνδέσετε τα αγαπημένα σας ακουστικά.

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5.000mAh και φορτίζει ενσύρματα στα 30W, με το 50% να αναπληρώνεται μέσα σε 30 λεπτά. Ακόμα υποστηρίζεται ασύρματη και αντίστροφη φόρτιση με τη Sony να υπόσχεται ότι μετά από τρία χρόνια η μπαταρία θα διατηρεί το 80% της αρχικής της χωρητικότητας.

Το Sony Xperia 1 V θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουνίου σε μαύρο, ασημί και χακί. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής στην Ευρώπη είναι €1.399.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*