Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα 799 δολάρια το ASUS ROG Ally X με AMD Ryzen Z1 Extreme APU και 1TB SSD

*
Η ASUS έχει επιβεβαιώσει ήδη την παρουσίαση του ASUS ROG Ally X και φαίνεται πως έχουμε νεότερα και για την τιμή του. Όπως αναφέρεται από γνωστό leaker, έχουμε νέες πληροφορίες για το ανανεωμένο φορητό.

Το ASUS ROG Ally X θα έχει τον ίδιας αρχιτεκτονικής AMD Ryzen Z1, την ίδια οθόνη 7 ιντσών στα 120Hz και σε ανάλυση 1080p και 1ΤΒ αποθηκευτικό χώρο στο βασικό μοντέλο. Η συγκεκριμένη έκδοση θα έρθει με αναβαθμισμένη υποστήριξη μνήμης LPDDR5X-7500 και 40% μεγαλύτερη μπαταρία, καθώς και σε μαύρο χρώμα.


Η τιμή του ASUS ROG Ally X αναφέρεται από τον leaker πως θα ξεκινάει από τα 799 δολάρια, δηλαδή 100 δολάρια πάνω από το τωρινό μοντέλο. Περισσότερα για το νέο φορητό gaming σύστημα της ASUS θα μάθουμε στην Computex 2024 που διοργανώνεται τις επόμενες ημέρες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*