Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα ίδια επίπεδα με την ύφεση του 2009 οι αποστολές GPU το τρίτο τρίμηνο του 2022

*
Ραγδαία πτώση παρουσιάζουν οι αποστολές GPU σύμφωνα με αναφορά της Jon Peddie Research, καθώς το πρόσφατο τρίμηνο η πτώση είναι 25% από έτος σε έτος.

Όπως παρουσιάζεται στην αναφορά, περίπου 75,5 εκατομμύρια κάρτες γραφικών έχουν πουληθεί το τρίτο τρίμηνο του 2022, ενώ τα προγνωστικά αναφέρουν αύξηση 2,8% μεταξύ του 2022 και 2026. Αν και οι πωλήσεις δείχνουν ενθαρρυντικές, τα στοιχεία δείχνουν πτώση κατά 25,1% σε σχέση με το 2021, όσον αφορά τις αποστολές κάρτες γραφικών για όλα τα συστήματα. Μάλιστα η πτώση αυτή αποτελεί την μεγαλύτερη της αγοράς μετά την ύφεση του 2009. Σύμφωνα με την Jon Peddie Research, η αποστολές είχαν παρουσιάσει μείωση 10,3% το τρίτο τρίμηνο του 2022, σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο του 2022.

Με βάση τα στοιχεία της Jon Peddie Research, η συνεχής πτώση οφείλεται σε αρκετούς παράγοντες, όπως η περιορισμένη διαθεσιμότητα ημιαγωγών, ο Covid-19, καθώς και η πτώση της αξίας των κρυπτονομισμάτων, αναφέροντας πως και το τέταρτο τρίμηνο θα παρουσιάσει σημαντική πτώση, ενώ οι τιμές θα μείνουν σε υψηλά επίπεδα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*