Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

SteelSeries Aerox 5: Το νέο ενσύρματο και ελαφρύ gaming mouse

*
Η SteelSeries ανακοίνωσε και έδωσε στην κυκλοφορία το SteelSeries Aerox 5, το νέο της ενσύρματο gaming mouse που έρχεται και σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή. Το προϊόν χαρακτηρίζεται από το 40% μικρότερο βάρος από τα περισσότερα ποντίκια της κατηγορίας, φτάνοντας μόλις τα 66 γραμμάρια. Είναι εργονομικό, με 9 προγραμματιζόμενα πλήκτρα σε όλο το μήκος της επιφάνειάς του και 5 πλήκτρα γρήγορων εντολών στο αριστερό τμήμα.



Υποστηρίζει την τεχνολογία AquaBarrier με προστασία κατά IP54 για να μην ενοχλεί τη ροή της κίνησής σας πάνω στο γραφείο αν πετύχει νερό ή σκόνη. Μπορεί να αξιοποιηθεί άνετα για παιχνίδια τύπου Battle Royale, FPS και MOBA, αλλά και τίτλους που απαιτούν γρήγορες κινήσεις γενικότερα. Ο αισθητήρας του καταγράφει στα 18.000 CPI και υποστηρίζει έως και 40G επιτάχυνση και tilt tracking. Τέλος, προσφέρει εγγυημένη λειτουργία για έως και 80 εκατομμύρια πατήματα στα πλήκτρα εντολών.

Κυκλοφορεί και στα ελληνικά καταστήματα σε τιμή λίγο κάτω από τα €70.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*