Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

SteelSeries Aerox 9 Wireless: Ανανεωμένο και με βελτιώσεις (trailer)

*
Η νέα πρόταση της SteelSeries στα gaming ποντίκια ακούει στο όνομα SteelSeries Aerox 9 Wireless και είναι ένα προϊόν που απευθύνεται κυρίως στους fans των MOBA/MMO games. Έρχεται ανασχεδιασμένο και με βάρος μόλις 89 γραμμάρια και με μια σειρά από 12 πλήκτρα στο πλαϊνό τμήμα για να ορίσετε όλα τα shortcuts που επιθυμείτε. Με την τεχνολογία Quantum 2.0 Wireless προσφέρει γρήγορη ασύρματη επικοινωνία με τον υπολογιστή σας (Wireless 2.4GHz ή Bluetooth 5.0), ενώ με μία φόρτιση μπορεί να λειτουργήσει έως και για 180 ώρες δράσης. Με τη χρήση της τεχνολογίας AquaBarrier λειτουργεί άριστα ακόμη και αν έρθει (στο γραφείο σας) σε επαφή με νερό ή σκόνη, χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στην κίνηση. Ο TrueMove Air optical gaming αισθητήρας του προσφέρει 1-to-1 tracking, 18.000 CPI, 400 IPS και 40G acceleration. Τέλος, με τα next-gen golden micro IP54 Switches μπορεί να προσφέρει εγγυημένη διάρκεια για έως και 80 εκ. clicks.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*