Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

SteelSeries Arctis Nova 3: Ελαφρύ, πολύχρωμο και για πολλές συσκευές

*
Η SteelSeries έριξε στην αγορά άλλο ένα σετ ακουστικών της, το SteelSeries Arctis Nova 3. To σύστημα Nova Acoustic προσφέρει drivers υψηλής ποιότητας, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μουσική, ταινίας και gaming όσο το δυνατόν καλύτερα. Σε επίπεδο χαρακτηριστικών, δεν διαφέρει αρκετά από το μοντέλο Arctis Nova 1, απλά προσθέτει και κάποιες άλλες κοσμητικές λεπτομέρειες.

Το ελαφρύ σετ ακουστικών έχει κι αυτό μικρόφωνο με απομόνωση εξωτερικού θορύβου, αλλά κυρίως ξεχωρίζει για τα χρώματα στο εξωτερικό τμήμα που καλύπτουν όλη τη γκάμα του RGB lighting. Είναι συμβατά με PC, Mac, PlayStation, Nintendo Switch και φορητές συσκευές που έχουν θύρα USB-C, ενώ στο πακέτο αγοράς του θα βρείτε και έναν σχετικό USB-A αντάπτορα.


Τέλος, και τα SteelSeries Arctis Nova 3 υποστηρίζουν το Sonar, την τεχνολογία της SteelSeries για τον τομέα της εμπειρίας στα videogames.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*