Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless: Νέο επίπεδο στον ήχο για gamers

*
Αν ψάχνετε το κάτι παραπάνω στον ήχο, η SteelSeries έρχεται να σας προσφέρει το SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless. Το νέο προϊόν απευθύνεται σε όσους επιθυμούν την καλύτερη δυνατή απόδοση της μουσικής, του gaming και των ταινιών και μπορείτε να το συνδέσετε τόσο με το PC όσο και με τις κονσόλες σας.

Η ενεργή ακύρωση θορύβου φροντίζει να μένετε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας, ενώ το Transparency Mode ενεργοποιείται αν θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιον που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Τα προγράμματα οδήγησης Premium High Fidelity προσφέρουν περιφερειακό ήχο (360 Spatial Audio) και όλα αυτά έρχονται ενισχυμένα με το λογισμικό Sonar. Κάτι τέτοιο σημαίνει βέβαια, πως σε περιπτώσεις όπως το Tempest 3D Audio του PS5, υπάρχει πλήρης συμβατότητα.




Το SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless συνδέεται ταυτόχρονα ασύρματα (2.4GHz, εμβέλεια έως και 12 μέτρα) και Bluetooth, κάτι που σημαίνει πως μπορείτε να το έχετε παράλληλα στην κονσόλα και στο smartphone σας. Οι οδηγοί νεοδυμίου του στα 40mm και το μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου ClearCast 2ης γενιάς φροντίζουν έτσι ώστε να μην χάνετε δευτερόλεπτο από τη δράση.

Το νέο σετ ασύρματων ακουστικών της SteelSeries είναι συμβατό με PC, Mac, κονσόλες PlayStation και Nintendo Switch. Μαζί, στο πακέτο αγοράς, θα βρείτε και το Infinity Power System, ένα ειδικό σταθμό με ενδείξεις και ευκολίες για τη χρήση. Μέσω ειδικού συστήματος παροχής ενέργειας, μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε μπαταρία την ώρα που παίζετε, να παίξετε με τις ρυθμίσεις του ήχου, να μιξάρετε το chat και να κινηθείτε άμεσα ανάμεσα σε δύο συνδεδεμένες συσκευές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*