Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

SteelSeries Arena 7: Σύστημα 2.1 που ξεχωρίζει

*
Η SteelSeries συνεχίζει να εμπλουτίζει τη γκάμα των προϊόντων της και στον τομέα του ήχου έχει ρίξει στην αγορά και το SteelSeries Arena 7. Πρόκειται για ένα νέο σύστημα ήχου 2.1 για το γραφείο σας που μπορεί να τα βγάλει πέρα τόσο με περιβάλλον γραφείου, όσο και gaming. Πέραν, δε, των επιδόσεων, στο πίσω μέρος των ηχείων φέρει και ειδικό πεδίο φωτισμού που υποστηρίζει την πλούσια γκάμα 16.8 εκ. RGB χρωμάτων, που σχετίζονται με το τι προβάλλεται στην οθόνη.

Στο πακέτο αγοράς περιλαμβάνονται δύο περιφερειακά ηχεία και ένα 6.5’’ subwoofer για δυνατή απόδοση. Το σύστημα συνδέεται εύκολα με PC, PlayStation και Mac, αλλά και άλλες συσκευές μέσω θύρας USB, οπτικής, 3.5mm Aux ή και Bluetooth. Με τη χρήση του σχετικού dial στη βάση των ηχείων ρυθμίζεται ο ήχος και ενεργοποιείται το mute, ενώ με μεγάλη ευκολία γίνεται και το Bluetooth pairing.


Μέσω του σχετικού λογισμικού υποστηρίζονται πολλαπλές ρυθμίσεις για τον ήχο και το equalizer, ενώ και το SteelSeries Sonar Software θα σας βοηθήσει να φέρετε τη συσκευή στα μέτρα του χώρου σας και τα γούστα σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*