Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην ελληνική αγορά τα προϊόντα της OTL από την CD Media

*
Η CD Media SE ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εταιρεία OTL Technologies για τη διανομή των προϊόντων της στη χώρα μας. Η συνεργασία αφορά τις αγορές Ελλάδας, Κύπρου, Βουλγαρίας, Κροατίας, Σλοβενίας, Τουρκίας, Βόρειας Μακεδονίας και Ρουμανίας. Η OTL Technologies είναι ειδική στον σχεδιασμό και στην κατασκευή αξεσουάρ ήχου και ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης. Κατέχει άδειες για εμβληματικές μάρκες όπως τις Pokémon, L.O.L. Surprise! PAW Patrol, Harry Potter, Peppa Pig, Baby Shark, Hello Kitty, DC Comics, Super Mario και προσφέρει πολλές σειρές προϊόντων σε διάφορους τομείς και αγορές.



Στην Ελλάδα τα προϊόντα της OTL είναι πλέον διαθέσιμα στα παρακάτω καταστήματα λιανικής: Public, Πλαίσιο, Console Club, Astron Game Club και Toys-Shop.gr, αλλά και σε άλλα συνεργαζόμενα καταστήματα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*