Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 10 Ιουνίου το Apple WWDC 2024 (video)

*
Η μέρα που θα μάθουμε περισσότερα για το iOS 18 και όχι μόνο, ανακοινώθηκε από την Apple. Το Apple WWDC 2024 θα ξεκινήσει στις 10 Ιουνίου με την παραδοσιακή ομιλία των στελεχών της εταιρείας, ενώ το παγκόσμιο συνέδριο προγραμματιστών θα «τρέξει» έως και τις 14 του ίδιου μήνα. Η Apple θα εστιάσει κυρίως σε αναβαθμίσεις των λογισμικών της, αλλά ίσως κάνει και κάποιες ανακοινώσεις που να σχετίζονται με το hardware και τα προϊόντα της.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η όποια προσέγγισή της στο κομμάτι της τεχνητής νοημοσύνης, αφού το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πάρα πολλά δημοσιεύματα σχετικά με τις επενδύσεις που έχει κάνει σε αυτό το επίπεδο. Θα μάθουμε στα των λειτουργικών τι έρχεται σε iOS, iPadOS, macOS, watchOS και tvOS, ενώ αναμένουμε να δούμε και τι άλλο θα ακούσουμε για το μέλλον του Apple Vision Pro headset.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*