Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 14 Μαρτίου τα αποκαλυπτήρια του Asus Zenfone 11 Ultra που αναμένεται και στην Ευρώπη

*
To Asus Zenfone 11 Ultra θα αποκαλυφθεί στις 14 Μαρτίου 2024 και όπως φαίνεται η συσκευή θα έρθει και στην Ευρώπη. Στο post με το οποίο πραγματοποιήθηκε η ανακοίνωση γίνεται αναφορά σε ΑΙ, δίχως να δίνονται λεπτομέρειες.

Σύμφωμα με διαρροές, το Zenfone 11 Ultra αναμένεται να είναι εφοδιασμένο με οθόνη 6,78''-LTPO AMOLED, ανάλυσης FHD+ και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης από 1 έως 144Hz. Στο εσωτερικό του θα υπάρχει το Snapdragon 8 Gen 3 chipset της Qualcomm, μαζί με 16GB LPDDR5X RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου UFS 4.0. Η κύρια camera θα έχει ανάλυση 50MP και διαθέτει αισθητήρα IMX890. Θα συνοδεύεται από τηλεφακό 2MP telephoto με 3x οπτικό zoom και υπερευρυγώνιο φακό στα 13MP. Η μπαταρία της συσκευής θα έχει χωρητικότητα 5.500 mAh, με υποστήριξη για ενσύρματη φόρτιση στα 65W και ασύρματη στα 15W. Επίσης θα υπάρχει η κλασσική υποδοχή των 3,5mm για σύνδεση ηχείων και ακουστικών.

Το Zenfone 11 Ultra θα κυκλοφορήσει σε χρωματισμούς Eternal Black, Skyline Blue, Misty Gray, Verdure Green και Desert Sienna. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*