Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 18 Απριλίου τα αποκαλυπτήρια του Xiaomi 13 Ultra

*
Η ώρα που θα γνωρίσουμε το Xiaomi 13 Ultra και τα… θαύματα που μπορεί να κάνει σε επίπεδο φωτογραφίας πλησιάζει. Η Xiaomi ανακοίνωσε το νέο launch event για το νέο της smartphone στις 18 Απριλίου, μέσα από ένα tweet που έκανε στον επίσημο λογαριασμό της. Η εικόνα που συνοδεύει την σχετική πρόσκληση δείχνει έναν από τους τέσσερις φακούς που θα βρίσκονται στο πίσω μέρος και για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η συνεργασία με τη Leica. Οι πληροφορίες αναφέρουν f/1.8 aperture μπροστά και f/3.0 για την telephoto camera. Ακόμη θα έχουμε dual LED flash στα αριστερά του camera island και το οποίο θα είναι κάπως διαφορετικό από τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα. Ο κεντρικός φακός θα είναι ο Sony IMX989 στα 50MP, θα υπάρχει ακόμη ένας 50MP ultrawide και δύο 50MP telephoto scooters. Περισσότερα την επόμενη εβδομάδα λοιπόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*