Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 26 Φεβρουαρίου η παγκόσμια πρεμιέρα του Xiaomi 13 Pro

*
Το Xiaomi 13 Pro αποκαλύφθηκε στην Κίνα τον περασμένο Δεκέμβριο και τώρα ετοιμάζεται για την παγκόσμια πρεμιέρα του, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του Mobile World Congress (MWC).

Το Xiaomi 13 Pro είναι εφοδισμένο με Snapdragon 8 Gen 2 SoC και υποστηρίζει έως 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου. Η LTPO OLED οθόνη του έχει μέγεθος 6,73", ανάλυση QHD+ και ρυθμό ανανέωσης που φτάνει τα 120Hz. Προστατεύεται από Gorilla Glass Victus. Επιπλέον, υποστηρίζει HDR10+ και Dolby Vision. Φιλοξενεί τον αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος αλλά και την 32MP selfie camera μέσα σε punch hole. Τριπλή κάμερα υπάρχει στο πίσω μέρος του, με τον κύριο αισθητήρα στα 50,3MP (με OIS), 50MP τηλεφακό, και υπευρυγώνιο στα 50MP. Οι φακοί είναι της Leica.


Η μπαταρία της συσκευής έχει χωρηστικότητα 4.820 mAh. Φορτίζει ενσύρματα στα 120W και ασύρματα στα 50W. Τέλος υποστηρίζεται αντίστροφη ασύρματη φόρτιση στα 10W.

Xiaomi 13 Pro will take the next step towards global launch on February 26 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*