Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 27 Ιουλίου η αποκάλυψη του HarmonyOS 3.0 από τη Huawei

*
Η Huawei ανακοίνωσε στο Weibo πως στις 27 Ιουλίου 2022 θα αποκαλύψει πλήρως το HarmonyOS 3.0. Η επόμενη εξέλιξη του λογισμικού της κινέζικης εταιρείας φημολογείται πως θα γίνει διαθέσιμη μέσα στον Σεπτέμβριο του 2022, όμως κανείς δεν γνωρίζει ακόμα ποια smartphones θα μπορέσουν να κάνουν την αναβάθμιση. Μέχρι σήμερα η εταιρεία έχει αποφύγει διαρροές πληροφοριών σχετικές με τα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης του λογισμικού της.

Αμέσως μετά από την ανακοίνωση της Huawei στο Weibo, ο επίσημος λογαριασμός της στο Twitter ενημέρωσε και για το νέο Smart Office Launch party που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα (27 Ιουλίου). Στο προηγούμενο Smart Office Launch ανακοινώθηκαν τα νεότερα Matebooks και τα ολοκαίνουργια Freebuds Pro 2. Δεν γνωρίζουμε τι θα ανακοινωθεί στο επόμενο, όμως μια από τις πιθανές αποκαλύψεις είναι το Huawei Mate 50 Pro.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*