Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις αρχές του 2024 η κυκλοφορία του PlayStation Portal στην Ελλάδα (ημερομηνία/τιμή)

*
Μπορεί να ξημέρωσε στις ΗΠΑ η ημερομηνία για την κυκλοφορία του PlayStation Portal, αλλά στη χώρα μας θα κυκλοφορήσει αργότερα και συγκεκριμένα στις αρχές του 2024. Η πληροφορία για την καθυστέρηση υπήρχε εδώ και μέρες στα χέρια του Enternity, ωστόσο πλέον φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από τα καταστήματα λιανικής της χώρας μας. Έτσι, το νέο φορητό σύστημα της Sony που αναλαμβάνει το κομμάτι του streaming παιχνιδιών από την κονσόλα PS5 θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 12 Ιανουαρίου 2024. Η τιμή του, δε, έχει οριστεί στα μέρη μας στα €219 και το επίσημο δίκτυο διανομής των προϊόντων PlayStation φαίνεται να έχει ήδη αναρτήσει και τις σχετικές σελίδες προ-παραγγελίας στα σχετικά sites. Για όποιον το σκέφτεται, μπορεί τώρα λοιπόν να κάνει μια προ-αγορά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*