Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο A15 SoC της Apple ίσως βασίζεται το chip του Apple Watch Series 9

*
To Apple Watch Series 8 κυκλοφόρησε το 2022 και είναι εφοδιασμένο με ο S8 chip, όπως το S7 βρίσκεται στο εσωτερικό του Apple Watch Series 7 και το S6 στο Apple Watch 6. Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, το σερί δεν πρόκειται να συνεχιστεί και το Apple Watch Series 9, που αναμένεται τους επόμενους μήνες θα είναι εφοδισμένο με νέο chip.

Ο ίδιος πιστεύει ότι το νέο chip θα βασίζεται στο A15 SoC της Apple, που υπάρχει στη σειρά iPhone 13. Παρά το γεγονός ότι κανείς δεν γνωρίζει πόσο διαφορετικό θα είναι το chip του Series 9 από το A15, θα πρέπει να αναμένονται σημαντικές βελτιώσεις στις επιδόσεις.


Τέλος, η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το watchOS 10 κατά τη διάρκεια του WWDC23, που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως και τις 9 Ιουνίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*