Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Stop στις πωλήσεις των Oppo και OnePlus στη Γερμανία λόγω νομικής διαμάχης με τη Nokia

*
H Oppo και η OnePlus σταμάτησαν να πουλάνε smartphones και smartwatches στη Γερμανία, έπειτα από μία δικαστική απόφαση υπερ της Nokia, η οποία μήνυσε τις δύο εταιρείες για δύο Standard-Essential Patents (SEP).

Η γερμανική ιστοσελίδα της Oppo φαίνεται να είναι ανενεργή, δίχως τηλέφωνα στις λίστες της, ενώ η αντίστοιχη της OnePlus ναι μεν συνεχίζει να δείχνει τα τηλέφωνα όμως η επιλογή αγοράς τους δεν υπάρχει. Το site JUVE Patent εικάζει ότι πρόκειται για μία κίνηση καλής θέλησης, μιας και η απόφαση του δικαστηρίου εκδόθηκε την Παρασκευή και η Nokia δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο να επιβάλλει απαγόρευση πωλήσεων.


«Εργαζόμαστε ενεργά με τα εμπλεκόμενα μέρη για να επιλύσουμε το τρέχον νομικό ζήτημα. Ενώ οι πωλήσεις και το μάρκετινγκ των σχετικών προϊόντων έχουν διακοπεί, η OnePlus παραμένει προσηλωμένη στη γερμανική αγορά και θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της. Εν τω μεταξύ, οι χρήστες των συσκευών της OnePlus στη Γερμανία μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα προϊόντα και τις σχετικές υπηρεσίες μας, όπως τακτικές ενημερώσεις λογισμικού και service, όπως και πριν».

Τόσο η OnePlus όσο και η Oppo κατηγορούν τη Nokia για υπερβολικά υψηλές απαιτήσεις, σχετικά με τις δύο πατέντες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*