Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συμβατό με όλες τις κονσόλες και PC το ασύρματο headset Stealth 700 Gen 2 Max της Turtle Beach (video)

Το ασύρματο headset Stealth 700 Gen 2 Max της Turtle Beach κοστίζει $199,99 και είναι συμβατό με τα πάντα. Από κονσόλες Xbox και PlayStation, μέχρι Nintendo Switch, Windows PC και Mac. Επιπλέον, προσφέρει δυνατότηα σύνδεσης μέσω Bluetooth, οπότε μπορεί να συνδεθεί με smartphones και tablets. Σε σχέση με τον προκάτοχό του, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του έχει αυξηθεί και πλέν φτάνει τις 40 ώρες. Επίσης, η ασύρματη σύνδεση με τις συσκευές πραγματοποείται μέσω USB dongle, στα 2,4GHz. Το Stealth 700 Gen 2 Max είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία και θα λανσαριστεί στις 8 Μαΐου 2022.

Παράλληλα, η Turtle Beach ανακοίνωσε ότι το με τιμή $129,99 Stealth 600 Gen 2 Max και το Stealth 600 Gen 2 USB των $99,99 είναι διαθέσιμα μέσω των ευρωπαϊκών καταστημάτων. Το Max είναι συμβατό με κονσόλες PlayStation και Xbox και έχει αυτονομία 48 ωρών. ΑΠό την άλλη το μοντέλο USB προορίζεται για συστήματα Xbox και προσφέρει αυτονομία 24 ωρών.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*