Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα, τα iPhone θα αναβαθμίζονται μέσα στο κουτί τους, πριν τα αγοράσετε!

*
Η Apple θα παρουσιάσει τα iPhone 16 κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο και πριν από αυτό το λανσάρισμα θα παρουσιάσει μια νέα τεχνολογία αναβάθμισης των συσκευών iPhone. Ουσιαστικά, τα smartphones θα μπορούν σύντομα να αναβαθμίζονται στην τελευταία έκδοση του iOS όσο βρίσκονται μέσα στο κουτί αγοράς τους και πριν καταλήξουν καν στα χέρια καταναλωτή.

Αυτό σημαίνει πως ο αγοραστής τους θα το προμηθεύεται με την νεότερη έκδοση του λειτουργικού, όλες τις διορθώσεις, όλες τις προσθήκες και όλα τα νέα χαρακτηριστικά. Η τεχνολογία αυτή έχει την ονομασία “Presto”, όπως σημειώνει και στο νεότερο newsletter του ο γνωστός μας Mark Gurman του Bloomberg και θα αξιοποιεί το MagSafe με κάποια άλλα έξτρα εργαλεία ασύρματης επικοινωνίας.


Η Apple εκτιμάται πως θα ενεργοποιήσει το “Presto” τον επόμενο μήνα και θα το φέρει στα καταστήματά της στην Αμερική (αρχικά) μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για το λανσάρισμα των iPhone 16 μερικούς μήνες αργότερα. Τα κλειστά iPhone θα αναβαθμίζονται και στη συνέχεια θα απενεργοποιούνται όσο θα βρίσκονται μέσα στο κουτί τους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*