Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα 540Hz πιάνει το gaming monitor Asus ROG Swift Pro PG248QP (video)

*
To Asus ROG Swift Pro PG248QP είναι ένα gaming monitor που με overclocking φτάνει στα 540Hz και θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2023.

Ουσιαστιά, πρόκειται για ένα 24,1'' 1080p G-Sync panel που είναι υποστηρίζεται από την τεχνολογία TN, γνωστή για τους υψηλούς ρυθμούς ανανώσης και όχι για τις μεγάλες γωνίες θέσης ή τη μεγάλη κάλυψη του χρωματικού φάσματος. Ένα στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι τα πόδια του διπλώνουν και ξεδιπλώνουν, ώστε να χωράει σε περισότερο στενούς χώρους.


Ακόμα έχει ενσωματωμένο ESS Quad DAC με σχεδόν μηδενικό audio latency. Καλύπτει το χρωματικό φάσμα DCI-P3 σε ποσοστό μεγαλύτερο του 90%. Επίσης έχει δυο θύρες HDMI 2.0. Σίγουρα δεν θα απολαύσετε gaming με VRR σε κονσόλες, όμως με την τεχνολογία DP 1.4, οι κάτοχοι PC θα μπορέσουν να επιτύχουν υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης. Τέλος, έρχεται με το Reflex Latency Analyzer της NVIDIA.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*