Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά του Google Pixel 7 δείχνουν μικρή βελτίωση σε σχέση με το προκάτοχό του

*
Ο tipster Yogesh Brar, αποκάλυψε τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου Google Pixel 7 και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι σημαντικά αναβαθμισμένο σε σχέση με το Pixel 6.

Ξεκινώντας από την οθόνη, το Pixel 7 θα έρθει με μεγέθους 6,3", τεχνολογίας OLED, ανάλυσης FHD+ και με ρυθμό ανανέωσης τα 90Hz. Στο κομμάτι που θα υποστεί βελτίωση είναι σε αυτό του SoC, καθώς θα εξοπλίζεται με τον Google Tensor G2, διάδοχο του περσινού G1 των Pixel 6 και μαζί το Titan chip για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια.


Περνώντας στις κάμερες, οι πίσω θα παραμείνουν ίδιες όσον αφορά στο hardware, δηλαδή μια κεντρική με ανάλυση 50MP και μια υπερ-ευρυγώνια στα 12MP, αλλά θα έρθουν με βελτιωμένο software. Αυτή που θα αναβαθμιστεί θα είναι η μπροστινή κάμερα η οποία θα έρθει με τον αισθητήρα του Pixel 6 Pro στα 11MP.

Η μπαταρία του θα είναι χωρητικότητας 4700mAh, λίγο μεγαλύτερη από τα 4614mAh του Pixel 6, με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης στα 30W και ασύρματης φόρτισης. Επίσης θα έρθει με στερεοφωνικά ηχεία και Bluetooth LE.

Το Pixel 7 θα κυκλοφορήσει στις εκδόσεις των 8/128GB και 8/256GB με προεγκατεστημένο το Android 13 και θα παρουσιαστεί πλήρως στις 6 Οκτωβρίου στο Made by Google launch event μαζί με το Pixel 7 Pro και το Pixel Watch.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*