Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα iPhones καθοδήγησαν τα έσοδα της Apple το πρώτο τρίμηνο του 2023

*
H Apple δημοσίευσε την αναφορά πεπραγμένων της για το πρώτο τρίμηνο του οικονομικού της έτους και η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη από αυτή που περίμεναν οι αναλυτές. Η εταιρεία είχε έσοδα $94,8 δισ. το διάστημα 1η Ιανουαρίου έως 31 Μαρτίου 2023, μεωμένα κατά 3% σε σύγκριση με τα $97,2 δισ, την ίδια περίοδο το περασμένο έτος. Οι πωλήσεις της σειράς iPhones κατέγραψαν ρεκόρ για πρώτο τρίμηνο ενός έτους και σημειώθηκε ρεκόρ όλων των εποχών στα έσοδα από υπηρεσίες, που περιλαμβάνουν το App Store, το Apple Music, το Apple Pay και το iCloud.

Η πτώση από έτος σε έτος οφείλεται στις μειωμένες πωλήσεις των Macs και iPads. Τα συνολικά έσοδα της Apple από τα iPhones ήταν $51,3 δισ. σημειώνοντας αύξηση 2% από έτος σε έτος και επιπλέον, διπλασιάστηκαν σε ετήσια βάση σε ορισμένες αναδυόμενες αγορές, όπως η Ινδία, η Ινδονησία και η Τουρκία.


Οι υπηρεσίες της Apple έχουν αυτή τη στιγμή 975 εκ. επί πληρωμή συνδρομητές, δηλαδή 150 εκ. περισσότερους σε σχέση με το 2022. Ακόμα, ο αριθμός των ενεργών συσκευών παραπάνει σταθερά πάνω από τα 2 δισ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*