Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Oppo Air Glass 3 βλέπουν τον κόσμο υπό διαφορετικό πρίσμα

*
Η Oppo αποκάλυψε τα Air Glass 3, ένα ζευγάρι από γυαλιά που αποτελεί τη νέα της πρόταση στο κομμάτι της επαυξημένης πραγματικότητας. Ναι μεν μοιάζουν με ένα ζευγάρι γυαλιά όπως αυτά που φοράνε όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης, όμως σε κάθε φακό υπάρχει ψηφιακή οθόνη για προβολή περιεχομένου, αντί για "παρακολούθηση" του τι γίνεται στον κόσμο. Μεταξύ των πληροφοριών που μπορεί να λαμβάνει ο χρήστης είναι μηνύματα ή χάρτες για να μεταβεί εύκολα στον προορισμό του.

Τα Air Glass 3 συνδέεονται με smartphone της Oppo και είναι εφοδιασμένα με φωνητικό βοηθό, η λειτουργία του οποίο βασίζεται στην τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης AndesGPT. Για τον έλεγχο της συσκευής, υπάρχουν ειδικοί αισθητήρες στον σκελετό της, που λειτουργούν μέσω αφής.


Προς το παρόν ο φωνητικός βοηθός είναι διαθέσιμος μόνο στην Κίνα και έχει τη δυνατότηνα να απλοποιήσει διαδικασίες όπως η αναζήτηση πληροφοριών και η πραγματοποίηση συζητήσεων για τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*