Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα προϊόντα της Apple θα περάσουν σύντομα στην εποχή των 3nm

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα των DigiTimes, η TSMC είναι έτοιμη να ξεκινήσει την παραγωγή chips με διαδικασία τεχνολογίας 3nm στις 18 Φεβρουαρίου 2023 και ως μια από τους κυριότερους πελάτες της, η Apple ετοιμάζεται να εκμεταλλευτεί πρώτη τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας αιχμής. Τα παραπάνω συνδυάζονται με τις αναφορές ότι η Apple θα αναβαθμίσει τις συσκευές που θα κυκλοφορήσει το 2023, με τον M2 Pro chip. Επιπλέον, λέγεται ότι, στις 29 Δεκεμβρίου η TSMC θα πραγματοποιήσει ειδική τελετή για να γιορτάσει την έναρξη της παραγωγής με τη διαδικασία των 3nm chip.

Τέλος η Apple φέρεται να προγραμματίζει να τοποθετήσει το M2 Pro chip στα επερχόμενα MacBook 14 και 16, στο Mac Studio και στο Mac mini. Επίσης, δεν αποκλείεται στη διαδικασία των 3nm να βασιστεί και η παραγωγή του A17 Bionic και το M3 chip.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*