Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα πρώτα της smartphones με τεχνολογία NxtPaper αποκάλυψε η TCL

*
Η TCL ανακοίνωσε τα πρώτα της smartphones με την τεχνολογία NxtPaper. Πρόκειται για το TCL 40 NxtPaper και το TCL 40 NxtPaper 5G.

TCL 40 NxtPaper
To TCL 40 NxtPaper έχει οθόνη LCD ,78'', με ανάλυση FHD+, ρυθμό ανανέωσης που φτάνει τα 90Hz και αναλογία πλευρών 20.5:9. Υπάρχει και μια ειδική λειτουργία e-reader, που ενεργοποιεί το grayscale mode στο UI και κάνει πολύ πιο άνετη την ανάγνωση. Επίσης, η συσκευή είναι δυνατό να χρησιμοποηθεί και ως notepad, με μια προαιρετκή θήκη που περιλαμβάνει ένα T-Pen stylus. Η τεχνολογία NxtPaper περιλαμβάνει πολλές στρώσεις και μια από αυτές κάνει την αίσθηση της χρήσης του stylus να μοιάζει πολύ με τη χρήση πραγματικού στυλό και χαρτιού.


TCL unveils its first NxtPaper phones with eye-care technology, including 4G and 5G versions

Στο εσωτερικό του υπάρχει το Helio G88 chipset με 8GB RAM, επεκτάσιμα με έως και 8GB VRAM, που συνοδεύονται από 256GB αποθηκευτικού χώρου. Δεν λείπει η microSD σε περίπτωση που χρειαστείτε περισσότερο.

Η κύρια camera στο πίσω μέρος έχει ανάλυση 50MP (αισθητήρας 1/2.76”, 0.64µm pixels) και μαζί της μια υπερευρυγώνια στα 5MP (115°) και 2MP macro module. Η selfie camera έχει χαρακτηριστικά 32MP, 1/3.45”, 0.65µm. Όπως και η κύρια στο πίσω μέρος έχει τη δυνατότητα καταγραφής video 1080p στα 30fps.

Για την αναπαραγωγή πολυμέσων το TCL 40 NxtPaper είναι εξοπλισμένο με στερεοφωνικά ηχεία τα οποία ενσωματώνουν την τεχνολογία DTS 3D Boom Sound. Ακόμα υπάρχει υποδοχή 3,5mm για τη σύνδεση ακουστικών.

50+5+2MP rear camera (plus 32MP selfie camera)

Υποστηρίζεται ταχεία φόρτιση στα 33W (USB-PD 3.0) για τη μπαταρία των 5.010mAh. Μέσα σε μισή ώρα φορτίζει κατά 50% και πλήρως εντός 100 λεπτών. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται φορτιστής 33W και καλώδιο USB-C 2.0.

TCL 40 NxtPaper 5G
Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, το TCL 40 NxtPaper 5G υποστηρίζει δίκτυα 5G. Διαθέτει οθόνη 6,6” με ανάλυση HD+, αναλογία πλευρών 20:9 και ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, με υποστήριξη για T-Pen. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της τεχνολογίας NxtPaper επιτρέπει την τροποποίηση του πόσο έντονο είναι το χρώμα της οθόνης με βάση το φως στον περιβάλλοντα χώρο.

Αντεί την ισχύ του από το Dimensity 6020 chipset, που συνοδεύεται από 256GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμα μέσω microSD, μαζί με 6GB (+6GB VRAM).

TCL 40 NxtPaper 5G

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 5.000mAh και φορτίζει στα 15W. Στη συσκευασία υπάρχει μόνο το καλώδιο, όχι ο φορτιστής.

Στο πίσω μέρος υπάρχει τριπλή camera. Η κύρια με χαρακτηριστικά 50MP, 1/2.76”, 0.64µm, συνοδεύεται από 2MP macro cam και αισθητήρα βάθους με την ίδια ανάλυση. Η selfie camera έχει ανάλυση 8MP. Όπως και η κύρια στο πίσω μέρος έχει τη δυνατότητα καταγραφής video 1080p στα 30fps.

Και τα δύο μοντέλα έχουν αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος στο πλήκτρο power και τρέχουν το NxtPaper UI (με NxtPaper UI).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*