Η Samsung ετοιμάζεται να αποκαλύψει την επόμενη γενιά Galaxy Book laptops και το κορεατικό πρακτορείο Yonhap News αναφέρει ότι οι νέες συσκευές θα λανσαριστούν στις 15 Δεκεμβρίου. Λέγεται ότι η σειρά Galaxy Book 4 θα είναι εφοδιασμένη με τους επεξεργαστές Core Ultra “Meteor Lake της Intel, που θα κάνουν πρεμιέρα μόλις μια μέρα πρίν, δηλαδή στις 14 Δεκεμβρίου. Το δημοσίευμα επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για δυνατότητες AI μέσω του Gauss του μοντέλου τεχνητής νοημοσύνης της Samsung που αναμένεται να υπαρχει και στα Galaxy S24 smartphones.
Μέσω διαρροής έχουμε μάθει ότι το Galaxy Book 4 Ultra θα έρθει με επεξεργαστή Intel Core Ultra 7 155H “Meteor Lake” (16-πυρήνων), 32GB RAM και 1TB SSD. Θα συνοδεύονται από Nvidia GeForce RTX 4050 GPU με 6GB VRAM οθόνη OLED 16'' της Samsung με ανάλυση 1.600 x 2.880 px, ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και αναλογία πλευρών 16:10.Έφτασαν τα νέας γενιάς χειριστήρια DualSense με σημαντικές αλλαγές, πως θα τα ξεχωρίζετε (photos)
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity