Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Samsung Galaxy S23 ίσως υποστηρίζουν δορυφορική επικοινωνία

*
H Samsung ετοιμάζεται να προσθέσει δυνατότητες για δορυφορική επικοινωνία στα smartphones της. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσω του σχηματισμού 66 δορυφόρων Iridium που θα παρέχει υπηρεσίες φωνής και δεδομένων. Μάλιστα τα τελευταία δύο χρόνια η Samsung προσπαθεί να ξεπεράσει κάποια τεχνικά εμπόδια και λέγεται ότι με το λανσάρισμα των Galaxy S23 οι χρήστες θα μπορούν να στέλνουν μηνύματα κειμένου και μικρές εικόνες μέσω δορυφόρου.

Το βασικό θέμα είχε να κάνει με τη μείωση του μεγέθους της κεραίας, για να μπορεί να χωράει σε ένα συνηθισμένο smartphone δίχως να μεγαλώσει το μέγεθός του. Η Samsung αναμένεται να καλύψει με την τεχνολογία αυτή περιοχές όπως η Βόρεια και η Νότια Αμερική, η Ευρώπη, η Ρωσία και η Κίνα, όπου δεν υπάρχει πλήρης κάλυψη για δίκτυα 5G.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*