Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Samsung Galaxy S24 Ultra και Z Fold5 ίσως αποκτήσουν σύντομα εντοπισμό συγκρούσεων

*
Όπως φαίνεται, η Samsung έχει εφοδιάσει το Galaxy S24 Ultra και το Z Fold5 με μια λειτουργία για εντοπισμό συγκρούσεων, που λογικά θα ενεργοποιοηθεί με μελλοντικό software update. Ο developer Mishaal Rahman εντόπισε στον κώδικα του συστήματος στοιχεία για τον αισθητήρα “Car Crash Detect Wakeup”, θαμμένα σε μια κρύφη εφαρμογή του OneUI 6.1 με την ονομασία MoccaMobile.



Ο Rahman εξηγεί ότι η λειτουργία αυτή βασίζεται σε έναν σύνθετο αισθητήρα που χρησιμοποιεί δεδομένα από το επιταχυνσιόμετρο και το γυροσκόπιο, τα οποια συνδυάζει μέσω του Android Sensor Hub. Για να δούμε αν τελικά η Samsung επιλέξει να ενεργοποιήσει τον εντοπισμό συγκρούσεων και αν υπάρχει επίσης στο Galaxy S24 και στο Galaxy S24+.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*