Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα T4 Cyclone και T4 Cyclone Pro controllers υπόσχονται να βάλουν τέλος στο stick drift

*
Η GameSir είναι μια ακόμα εταιρεία που επιλέγει μαγνητικούς μηχανισμούς για τα χειριστήριά τους, προκειμένου να αποφύγει το stick drift. Πρόκειται για τα νέα gamepad T4 Cyclone και T4 Cyclone Pro, που ενσωματώνουν την τεχνολογία Hall effect, με την ελπίδα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

To T4 Cyclone έχει διάταξη πλήκτρων όπως αυτή που ακολουθεί η Nintendo, με το A να βρίσκεται στο δεξί άκρο του χειριστηρίου. Επιπλέον, η GameSir χρησιμοποιεί αναλογικές σκανδάλες, οι οποίες σύμφωνα με την εταιρεία παρέχουν ακρίβεια 0,1 χιλιοστού, για απόκριση στο επίπεδο της επιτάχυνσης σε ένα αυτοκίνητο και μπορεί να αλλάξει σε fast trigger mode για καλύτερη απόκριση σε τίτλους FPS.


Το controller έχει τρεις επιλογές για συνδεσιμότητα, Bluetooth, USB-C, και ασύρματα στα 2,4 GHz με dongle που πωλείται χωριστά. Τα Cyclones δεν συνεργάζονται με κονσόλες PlayStation και Xbox, αλλά με Nintendo Switch, SteamDeck, PC, iOS και Android. Επίσης, μέσω ενός App είναι δυνατός ο προγραμματισμός των οπίσθιων πλήκτρων, ενώ υπάρχει και ένα "Μ" στο μπροστά μέρος για ταχεία εναλλαγή ανάμεσα σε trigger και stick modes, αλλά και για τη ρύθμιση της δόνησης. Η τιμή του χειριστηρίου στο Amazon είναι $39,99.

Το T4 Cyclone Pro είναι σχεδόν όμοιο με το προαναφερθέν μοντέλο. με γυροσκόπιο και υποδοχή 3,5mm για ακουστικά. Επίσης έρχεται με το 2,4 GHz που πωλείται χωριστά στο άλλο μοντέλο και η διάταξη των πλήκτρων είναι ίδια με αυτή του Xbox, με το A να βρίσκεται στο κάτω μέρος. Η τιμή του είναι $49,99. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*