Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Xbox Series X και Xbox Series S μπορούν πλέον να κατεβάσουν updates σε Energy Saver mode

*
Η Microsoft ανακοίνωσε πως τα Xbox Series X και Xbox Series S μπορούν πλέον να κατεβάσουν system και game updates σε Energy Saver mode. Πλέον, οι παίκτες δεν χρειάζεται να αφήνουν την κονσόλα τους στο standby mode - που καταναλώνει περίπου 20 φορές περισσότερη ενέργεια από το Energy Saver mode - για να κατεβάσουν updates.

Επιπλέον, το Energy Saver mode θα είναι η προκαθορισμένη λειτουργία για όσους εκκινήσουν το Xbox τους για πρώτη φορά.

Οι παραπάνω αλλαγές έρχονται ως μέρος του πλάνου βιωσιμότητας του XBox, που προσπαθεί να μηδενίσει την χρήση άνθρακα και να παράγει μηδενικά απόβλητα έως το 2030. Άλλες εναλλακτικές λύσεις που έχει σκεφτεί η εταιρία είναι η χρήση χαρτονιού για τα gift cards, μια κίνηση που ελλατώνει την χρήση πλαστικού κατά 500.000 κιλά ετησίως. Επιπλέον, η εταιρία στοχεύει να αλλάξει την τροφοδοσία των Azure datacenters σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας εώς το 2025, ενώ μέχρι το 2030 όλα τα προϊόντα του Xbox θα είναι ανακυκλώσιμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*