Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ταινία μικρού μήκους με το Samsung Galaxy S23 Ultra γύρισε ο Sir Ridley Scott (videos)

Η Samsung ανάρτησε μια ταινία μικρού μήκους στο κανάλι της στο YouTube. Ο τίτλος της είναι "Behold" και δημιουργός της είναι ο βραβευμένος με Oscar σκηνοθέτης, Sir Ridley Scott που τη γύρισε εξ' ολοκλήρου χρησιμοποιώντας ένα Samsung Galaxy S23 Ultra.



Το σενάριο είναι λίγο έξω από τα συνηθισμένα. Πρωταγωνιστεί ένα άνδρας τον οποίο κυνηγάει μια ομάδα με άγριες διαθέσεις. Κρύβεται από αυτούς και βρισκει ένα άλογο, το οποίο αργότερα απελευθερώνει. Η ταινία τελειώνει με απόλυτα θετικά αισθήματα.

Εκτός από το Galaxy S23 Ultra χρησιμοποιήθηκε και βοηθητικός, επαγγελματικός εξοπλισμός. Με επαγγελματικό λογισμικό έγινε και το μοντάζ. Τέλος, ο Sir Ridley Scott και η Samsung χρειάστηκαν τις υπηρεσίες του κινηματογραφιστή Flavio Labiano.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*