Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τελικά θα καθυστερήσει το iPadOS 16

*
Πριν από περίπου ένα μήνα, είχε κυκλοφορήσει μια φήμη πως η Apple, για πρώτη φορά, δε θα κυκλοφορήσει το iPadOS 16 ταυτόχρονα με το iOS 16 όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, αλλά ένα μήνα μετά.

Σήμερα, μέσα από δήλωσή της στο TechCrunch, πρακτικά την επιβεβαίωσε, λέγοντας το εξής: "Αυτή η χρονιά είναι ιδιαίτερα μεγάλη για το iPadOS. Ως δική του πλατφόρμα, με χαρακτηριστικά ειδικά σχεδιασμένα για το iPad, έχουμε την ευελιξία να διαθέσουμε το iPadOS με το δικό του πρόγραμμα. Αυτό το φθινόπωρο, το iPadOS θα κυκλοφορήσει μετά το iOS, ως έκδοση 16.1, σε μια δωρεάν ενημέρωση λογισμικού".


Με αυτό το τρόπο, η Apple θα καταφέρει να συγχρονίσει ξανά το iOS και το iPadOS, με το iOS 16.1 να κυκλοφορεί ταυτόχρονα με το iPadOS 16.1.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*