Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για τα περιφερειακά (ποντίκια, πληκτρολόγια, webcams) της Microsoft για χάρη του Surface

*
Η Microsoft ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στα πλάνα της σε ό,τι αφορά το hardware. Η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε πως σταματάει να παράγει νέα προϊόντα στην αγορά των περιφερειακών και έτσι δεν θα δούμε πλέον νέα ποντίκια, πληκτρολόγια ή και webcams. Το πρώτο σχετικό προϊόν κυκλοφόρησε το 1983, αλλά δεν θα υπάρξει μέλλον. Η Microsoft αποκάλυψε πως θα ασχοληθεί με τις παραπάνω κατηγορίες υπό το brand Sufrace με κάποια προϊόντα που έχουν νόημα να συνεργάζονται με τα φορητά της υπολογιστικά συστήματα. Κάτι τέτοιο μαρτυρά σίγουρα και ένα τέλος εποχής για τα θρυλικά εργονομικά πληκτρολόγια που δεν θα εμφανιστούν ξανά. Στα καταστήματα οι καταναλωτές θα βρίσκουν για κάποιο καιρό ακόμη μερικά από τα προϊόντα της εταιρείας, μέχρι δηλαδή να εξαντληθούν τα αποθέματα. Νέα παραγωγή από τα εργοστάσια της Microsoft δεν θα υπάρξει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*