Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τεχνολογία 3D δίχως γυαλιά στα μελλοντικά gaming laptots της Acer

*
H Acer φέρνει την τεχνολογία 3D δίχως γυαλιά στα laptops της. Η αρχή θα γίνει με το Helios 300 SpatialLabs Edition, που θα κυκλοφορήσει το τέταρτο τετράμηνο του 2022, με τιμή έναρξης τα $3.400. Η εταιρεία υπόσχεται ότι θα είναι δυνατή η αναπαραγωγή περισσότερων από 50 μοντέρνων και κλασσικών παιχνιδιών σε 3D, όπως τα Forza Horizon 5, No Man's Sky και God of War. Η τεχνολογία βασίζεται σε αισθητήρες παρακολούθησης του βλέμματος των χρηστών, σε real time rendering και σε μια στερεοσκοπική οθόνη μεγέθους 15,6''.

Το laptop θα είναι εφοδιασμένο με 12th-gen CPUs της Intel, 32GB of DDR5 RAM και GPU NVIDIA RTX 3080. Με αυτά τα δεδομένα, είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι δεν προορίζεται για τον μέσο gamer.


Σημειώνεται ότι η τεχνολογία 3D θα μεταφερθεί και στο ConceptD7 laptop.

Επιπλέον, αν αναζητάτε ένα gaming laptop δίχως οθόνες 3D, η Acer ανανεώνει το Predator Triton 300 SE με 12th-gen Intel chips, RTX 3000-series GPUs και 16:10 OLED panels. Στη σειρά θα προστεθεί ένα μοντέλο με οθόνη 16'' με ανάλυση 1440p και ρυθμό ανανέωσης στα 240Hz. Αυτό θα έρθει με GPU RTX 3070 Ti, ενώ το υπάρχον 14'' μοντέλο με RTX 3060.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*