Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Θήκες του iPhone 16 παρουσιάζουν το πως θα είναι οι νέες κάμερες

*
H Apple θα μιλήσει για τα iPhone 16 τον Σεπτέμβριο, αλλά μέχρι τότε θα έχουμε δει σχεδόν τα πάντα από τρίτες εταιρείες. Έτσι και τώρα, μία θήκη που ήρθε στη δημοσιότητα για τις νέες συσκευές μαρτυρά το σχεδιασμό της πλάτης των νέων iPhone και το πως θα είναι οι κάμερες σε κάθετη διάταξη.

Ακόμη φαίνεται πως το πλήκτρο Capture θα έρθει και στα iPhone 16 και iPhone 16 Plus, ενώ για πρώτη φορά βλέπουμε πως θα είναι και το νέο camera island των τηλεφώνων. Τουλάχιστον στα δύο «απλά» μοντέλα θα έχουμε τους δύο αισθητήρες σε κάθετη διάταξη και όχι διαγώνια και το LED flash array θα είναι κεντραρισμένο στα δεξιά του camera bump.


Ο σχεδιασμός αυτός θυμίζει κάτι από iPhone X, αλλά ο λόγος αυτής της απόφασης είναι για να μπορούν να υποστηρίξουν αυτά τα δύο smartphones το spatial video recording. Σημειώστε, πάντως, πως επειδή είμαστε αρκετά νωρίς ακόμη στη χρονιά, ίσως όλα αυτά να μην είναι και τα τελικά σχέδια των νέων τηλεφώνων. Αναμένουμε…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*