Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την άνοιξη τα αποκαλυπτήρια του VR/AR headset της Apple, υποστηρίζει ο Mark Gurman

*
Νέες φήμες είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το mixed reality headset που ετοιμάζει η Apple. Αυτή τη φορά, μιλώντας στο Power On podcast του Bloomberg, ο Mark Gurman ανέφερε ότι τα αποκαλυπτήριά του αναμένεται να πραγματοποιηθούν την προσεχή Άνοιξη, πρίν από το ετήσιο WWDC, που θα λάβει χώρα τον Ιούνιο. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως η συσκευή θα γίνει διαθέσιμη γύρω στο Φθινόπωρο και δεν αποκλείεται το λανσάρισμά της να συμπέσει με αυτό των επόμενων iPhones. H Apple ετοιμάζει επίσης ένα λειτουργικό σύστημα που έχει την ονομασία xrOS και ήδη ένας αριθμός από σημαντικούς developers έχει πρόσβαση, προκειμένου να δημιουργήσουν το πρώτο κύμα από third-party apps. Σύμφωνα με πληροφορίες, το headset θα ονομάζεται Apple Reality Pro.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*