Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την πρώτη DDR5 DRAM κατηγορίας 12nm ανακοίνωσε η Samsung

*
H Samsung ανακοίνωσε μια ανανεωμένη έκδοση της 16GB DDR5 DRAM. Βασίζεται σε διαδικασία με τεχνολογία 12nm και πρόκειται για αναβάθμιση σε σχέση με το μοντέλο που βρίσκεται τη στιγμή αυτή στην αγορά και βασίζεται σε τεχνολογία 14nm. Η νέα DDR5 DRAM είναι συμβατή με προϊόντα της AMD. Έχει πιστοποιηθεί και βελτιστοποιηθεί σε πλατφόρμες Zen.

Ο Jooyoung Lee, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του τμήματος Product & Technology της Samsung, δήλωσε ότι το νέο standard θα είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για την υιοθετέτηση της DDR5 DRAM από ένα μεγάλο κομμάτι της αγοράς. Για την παραγωγή της χρησιμοποιείται ένα νέο υλικό αλλά και σχεδιαστική τεχνολογία της εταιρείας, για τη βελτίωση των κρίσιμων χαρακτηριστικών του κυκλώματος. Καταναλώνει 23% λιγότερη ενέργεια. Οι πρώτες αποστολές αναμένονται μέσα στο 2023.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*